FREE DELIVERY UP ON 1000 KR

CARBONARA PASTA OPSKRIFT

carbonara pasta opskrift

Til Carbonara pasta til to personer

Ingredienser:

  • 200 gr guanciale
  • 100 gr pecorino
  • 4 æggeblommer
  • peber (tilsmagning)
  • 500 gr pasta

Trin for trin:

Med vores guanccale allerede skåret,

  1. Kom to æggeblommer per person i en skål. bland æggeblommerne med revet pecorino og lidt peber og tilføj 40-50 gr vand i æggecremen
  2. Pisk det godt sammen.
  3. Varm en stegepande godt op og steg guanciale uden olie. Kog vandet til pastaen, og kog pastaen i ca 8 min, tilføj salt (alt efter smag).
  4. mens pastaen koges, blander vi guanciale og æggemassen i stegepanden ved svag varme.
  5. Tilføj derefter pastaen til guanciale-æggemassen.
  6. Klar til anrette.

> Køb nu carbonara pasta kit!

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort